Kontaktoni

Association Panmilar

Rue Pré-du-Marché 23
1004 Lausanne

secretariat[at]panmilar.ch

077 410 20 24
Lundi / Mardi / Jeudi / Vendredi
De 9h à 12h

Pas dërgimit të këtij formulari, një përkthyes/e i/e komunitetit do t’ju kontaktojë në gjuhën tuaj. Faleminderit për mesazhin dhe shihemi së shpejti!