Bienvenue • Mirë se vini • Ласкаво • Welcome • просимо • مرحباً بكم • Benvenuti • நல்வர • Bem-vindo • መርሓባ • Bienvenida • خوش آمدی • Bienvenue • Mirë se vini • Ласкаво • Welcome • просимо • مرحباً بكم • Benvenuti • நல்வர • Bem-vindo • መርሓባ • Bienvenida • خوش آمدی • Bienvenue • Mirë se vini • Ласкаво • Welcome • просимо • مرحباً بكم • Benvenuti • நல்வர • Bem-vindo • መርሓባ • Bienvenida • خوش آمدی • Bienvenue • Mirë se vini • Ласкаво • Welcome • просимо • مرحباً بكم • Benvenuti • நல்வர • Bem-vindo • መርሓባ • Bienvenida • خوش آمدی • Bienvenue • Mirë se vini • Ласкаво • Welcome • просимо • مرحباً بكم • Benvenuti • நல்வர • Bem-vindo • መርሓባ • Bienvenida • خوش آمدی

Seancat përgatitore për lindje

Vizitat në shtëpi pas lindjes

Espace pour les professionnel-les

Përpara
për lindje

Pas
për lindje

Seancat tona të ardhshme të përgatitjes së lindjes

Lausanne

Date: 30.09 - 07.10Time: 9h00 - 13h00

Renens

There are no upcoming events at this time.

Clarens

Date: 02.11 - 23.11Time: 16h00 - 19h00

Vevey

Date: 28.11 - 19.12Time: 16h30 - 19h30

Yverdon

Date: 07.11 - 12.12Time: 18h00 - 20h00

Aigle

Date: 02.11 - 23.11Time: 18h00 - 20h30

Payerne

Date: 09.11 - 14.12Time: 9h00 - 11h00

Nyon

Date: 02.11 - 14.12Time: 9h00 - 11h30

Do të bëheni prindër dhe frëngjishtja nuk është gjuha juaj amtare?

Shoqata “Panmilar” ju shoqëron gjatë lindjes në gjuhën tuaj.

Ajo ju propozon seanca përgatitore për lindje dhe vizita në shtëpi pas lindjes.

Këto takime janë të drejtuara nga mamitë dhe përkthehen nga përkthyes të komunitetit.

Jeni të mirëseardhur dhe mos hezitoni të na kontaktoni!